Ich brauche keine Isolierung...

ABER SIE !

<< Neues Bild mit Text >>

Schröder Spritzschaumtechnik GmbH
Geibelstr. 29
31303 Burgdorf
 
Telefon:

+49 (0)5136 - 4311         

Fax:

+49 (0)5136 - 4399         

Mobil:

+49 (0)174   - 4646888

Mail:

dirk4311@hotmail.de

 Anwendungsbereiche

Bewertungen zu hallenisolierung.com

PUR-SZIGETELÖ KFT PARTNERCÉGEK

Az általunk alkalmazott szórt poliuretán hab két anyag keveredéséből keletkezik. Az egyik komponens neve poliol. Ez az a rész, amely a teljes receptúrát tartalmazza. Itt dőlnek el a végtermék tulajdonságai, összetevői között pedig megtaláljuk az  egyes alkotóelemeket, például a gyulladásgátló szereket, az aktivátorokat, stabilizátorokat, stb.

 

A második komponens  az izocianát. Ennek kizárólag keményítőanyagként van szerepe. Az alapvető tulajdonságok, mint a térfogatsúly, a reakcióidő vagy a keverési arány adottak,  azokat a gyártó a receptúrában meghatározza, és azokon változtatni nem lehet.

 

 

Cégünk, a PUR-Szigetelő KFT, gyorsan reakcióba lépő habot használ, így az fej felett is szórható. Az egyes komponenseket egy speciális nagynyomású berendezéssel külön-külön szállítócsövekben juttatjuk el a szórópisztolyig, és azok csak itt, közvetlenül a szórófejből való kilépés előtt keverednek össze egymással, és alig néhány másodperc alatt zárt  szigetelőréteggé habzanak fel. A felhordás több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A speciális és effektív hőszigetelést nyújtó varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön. A szórt poliuretán hab egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések, és sok éve jól bevált anyagnak számít a mezőgazdaság (burgonyatárolók, disznóólak és baromfiólak), az ipar és a lakóépületek (pincetetők szigetelése) területén. A hézagmentes szigetelés felhordása után a szigeteletlen fémcsarnokokra jellemző kondenzvíz-képződés is megszűnik.

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Schröder Spritzschaumtechnik GmbH

Mail an: dirk4311@hotmail.de

Diese Homepage wurde mit 1&1 IONOS MyWebsite erstellt.