Ich brauche keine Isolierung...

ABER SIE !

<< Neues Bild mit Text >>

Schröder Spritzschaumtechnik GmbH
Geibelstr. 29
31303 Burgdorf
 
Telefon:

+49 (0)5136 - 4311         

Fax:

+49 (0)5136 - 4399         

Mobil:

+49 (0)174   - 4646888

Mail:

dirk4311@hotmail.de

 Anwendungsbereiche

Bewertungen zu hallenisolierung.com

PUR-SZIGETELŐ KFT.

A meleg, a hideg és a huzat elleni szigetelés napjainkban egyre fontosabb.

Az energia több, mint ötödét épületeink fűtésére, hűtésére fordítjuk. Erre a nagy részarányú energiafelhasználásra elsősorban az épületek nem megfelelő hőszigetelése miatt van szükség. A hőszigetelés hatékonyságának javításával, illetve épületeink utólagos szigetelésével jelentős mértékben tudjuk csökkenteni a felhasznált energia mennyiségét és az összes energiafelhasználáson belüli arányát is, ami nemcsak az energiahordozók pazarló felhasználásának csökkentését segíti, hanem a költségvetések kiadási oldalán jelentkező terheket is.

 

Az utólagos szigetelés egyik leghatékonyabb formáját a szórt poliuretán hab felhordása jelenti.

A szigetelő habot a szórásos technológiának köszönhetően közvetlenül a résekbe, repedésekbe és minden más olyan felületre eljuttatjuk, amelyek hőveszteséget, hőhidakat okoznak, így egy tökéletes hő- és vízszigetelő rendszert építünk ki.  Ezért a purhabbal való utólagos szigetelés hatékony védelmet jelent az időjárási tényezőkkel szemben legyen szó új építésű házakról vagy meglévő, régi épületekről.

 

PUR-Szigetelő Kft. - tetőszigetelés, vízszigetelés purhabbal

Cégünk, a PUR-Szigetelő Kft. ezt a speciális, szórt felhordásos, varrat- és illesztésmentes szigetelési módszert alkalmazza, ami bármilyen területen a legjobb megoldást jelenti, függetlenül attól, hogy mezőgazdasági-, ipari- vagy magánszektorról van szó. Nagy szakértelemmel, nemzetközi elismeréssel és több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozás vagyunk. Vállaljuk terménytárolók, sertés- és baromomfiólak, elöregedett hullámpala-, trapézlemez- és lapostetők, valamint padlásfödémek hőszigetelését. Megrendelőinknek kedvező áron biztosítjuk a kívánt minőséget, gyors- és esztétikus kivitelezést rövid határidővel.

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Átfogó tanácsadást kínálunk Önnek és szívesen foglalkozunk a teljesen egyedi kívánságokkal is. Készséggel állunk rendelkezésére.

 

Facebook: purszigeteles.eu
Druckversion | Sitemap
© Schröder Spritzschaumtechnik GmbH

Mail an: dirk4311@hotmail.de

Diese Homepage wurde mit IONOS MyWebsite erstellt.